Welke Wasmachines En Condensdrogers Van Bosch Zijn Geschikt Voor Mij? Lees Hier Alles Over De Nieuwste Modellen Van Bosch in 2019!

De beste compacte wasmachine van Bosch

Over het algemeen komt de beste Bosch compacte wasmachine uit hun 800-serie. De WAT28402UC biedt uitstekende wasprestaties bij 170 F, samen met 15 verschillende cycli, waaronder een 15-minuten- snelcyclus voor dringende behoeften. Het is een van de stilste wasmachines die op de markt verkrijgbaar is, gegarandeerd om u tijdens het werken niet te storen. Om de beste wasmachine kopen gemakkelijker te maken kun je een top 10 raadplegen.

AquaStop Van Bosch Wasmachines Is Een Topper

Het beschikt ook over de AquaStop® Plus- functie van Bosch die waterlekkage detecteert en automatisch water afvoert om uw vloer te beschermen. De Bosch-wasmachine van de 800-serie is ook een uiterst energiezuinige machine, met ActiveWater die automatisch de vereiste elektriciteits- en waterniveaus voor elke lading berekent. Tegenwoordig zie je deze functie ook veel terug komen als het om de nieuwste condensdrogers gaat.

 

Bosch bouwt wasmachines en drogers van uitstekende kwaliteit voor alle budgetniveaus en garandeert geweldige prestaties op alle niveaus. Hun bewezen kwaliteit in de appliance-industrie laat er geen twijfel over bestaan ​​dat deze Europese krachtpatser met zijn compacte wasmachines en drogers aan alle verwachtingen zal voldoen en deze zal overtreffen.

3 Verschillende Series Bosch Wasmachines

Bosch biedt 3 series ringen – de 300, 500 en 800. Hoewel het prijsniveau in de 300-serie is ontworpen voor waardeaankopen, bereikt de watertemperatuur een maximum van 140F graden. Ook is de inwendige trommelruimte kleiner dan die van wasmachine-wasdrogers van 500 en 800 series.

Een van de nieuwste wasmachines van Bosch heeft een speciale nieuwe techniek

De WAT28402UC kan worden gestapeld met de WTG86402UC 24-inch Compact Ventless-handdroger uit de 800-serie . Dankzij de condensatiedroogtechnologie is deze machine zo stil en efficiënt als de tegenhanger van de wasmachine.

  • Houd er rekening mee dat dit wasmachine- en drogerpaar slechts één stekker van 220 V nodig heeft sinds de wasmachine kan worden aangesloten op de droger.
  • Het enige nadeel van Bosch-modellen is dat ze geen vloeibaar bleekmiddel toelaten. Als dit een absolute dealbreaker voor u is, wilt u misschien een ander merk overwegen. Anders is Bosch een uitstekend, toonaangevend bedrijf dat uw aandacht waard is.