Als Je Op Zoek Bent Naar 2 Betaalbare Lease Auto’s Kom Je Al Snel Bij Deze Types Uit, Bekijk Ze Direct En Maak Een Goede Beslissing!

Als je op zoek bent naar 2 goed betaalbare leaseauto’s kun je het beste kiezen voor de Aziatische merken. Je hebt tegenwoordig Kia waar je al heel betaalbaar een auto kunt leasen en als je  een auto uit een wat hoger segment wil kun je ook kiezen voor een premium merk zoals Lexus.

Welke Private Lease Kan Ik Het Beste Kiezen Op Dit Moment?

Tegenwoordig heb je bij Kia bijvoorbeeld de Cadenza, een handige en betaalbare leaseauto die ook nog een super veilig is, de afgelopen jaren zie je steeds meer mensen voor dit soort type auto’s kiezen omdat ze qua prijs kwaliteit enorm veel stappen hebben gemaakt. Wil je naar alle private lease mogelijkheden kijken? Bekijk dan direct https://www.leaseauto.net/private-lease/

Lexus Is Een Populair Merk Voor Auto Leasen In Nederland

De Lexus wordt vaak gekozen voor mensen die een wat groter budget hebben, daarbij is Lexus natuurlijk een echt premium merk geworden dat staat voor kwaliteit, degelijkheid en een wat hogere aanschafprijs. Onze favoriete auto’s in deze lijst hebben we hieronder nog eens extra besproken.

Kia Cadenza

De Cadenza is een betaalbare auto die bijna luxe niveaus bereikt. Afhankelijk van uw model krijgt u CarPlay- en Android-functies en geavanceerde technische ondersteuning voor de bestuurder. Op het gebied van veiligheid biedt de Cadenza geautomatiseerde noodremming, adaptieve cruisecontrole en waarschuwingsaanwijzingen voor het verlaten van de rijstrook.

Kia Heeft Nieuwe Technologie, Ook Voor Prive Leasen!

De rijhulpassistentechnologie van de Cadenza is alomvattend, en het is standaard vanaf de middenniveau-technologierand, met eenvoudigere functies, zoals bewaking van dode hoeken, aangeboden op het basis-Premium-model. De belangrijkste veiligheidsfuncties omvatten:

Lexus ES, Een Luxepaardje Onder De Private Lease

Een van onze favorieten van de middelgrote concurrenten is de slanke nieuwe Lexus ES. Deze auto doet een beroep op diegenen die een mooie balans vinden tussen luxe en veiligheid.

De ES heeft geweldige veiligheidsbeoordelingen en een van de beste bescherming voor kinderzitjes gekregen die we tot nu toe hebben gezien. De IIHS wees op de efficiëntie van de airbagprotocollen tijdens crashes met hoge intensiteit. De enige plaats waar het ontbrak, was het ontwerp van de koplamp.